Als professionals in vastgoed dragen wij een grote verantwoordelijkheid. Naar onszelf en alle generaties na ons. Die verantwoordelijkheid nemen we heel serieus. Daarom zetten we ons 100% in voor een circulaire economie. Met elkaar en met onze partners in de bouwketen. Met eigen ontwikkelaars, architecten en projectmanagers onder één dak werken we integraal en efficiënt. 

Persoonlijk & ambitieus

Enthousiasme

De woningmarkt staat voor grote uitdagingen; beperkte ruimte voor meer mensen, verduurzaming en een sterke groei van kleinere en vergrijzende huishoudens. HD is dé specialist op het gebied van toekomstbestendig wonen en leven. Wij geloven in de kracht van een gezonde, levendige en inspirerende omgeving waar voor iedereen plek is. Wij kennen de buurt en de bewoners als geen ander en werken als team samen aan onderscheidende integrale en circulaire concepten. Wat wij doen, doen wij met passie. Alleen samen kunnen we maken waar iedereen enthousiast van wordt. Omdat wij graag investeren in persoonlijke en professionele groei en geloven in flexibel werken, hebben onze mensen plezier in wat ze doen.

Een andere focus

Integraal

Wij maken met een gezonde dosis lef en een vakkundig en goed op elkaar ingespeeld team van specialisten in het oog springende plannen en projecten. Vanzelfsprekend zorgen we voor een goede kostenbeheersing, met maximale kansen en minimale risico’s.  Bij de financiële onderbouwing van onze plannen staat niet alleen het rendement op korte termijn centraal, maar kijken we ook naar de gehele levensfase van een gebouw of een complex.

Plan- en projectontwikkeling, locatieonderzoek, architectuur en ontwerp, engineering, advisering en uitvoering, projectmanagement en advies; dat is waar wij ons met passie en deskundigheid mee bezig houden. Onze belangrijkste opdrachtgevers zijn beleggers, bedrijven, zorginstanties en overheden.

De kracht van ons netwerk

Onafhankelijk en transparant

Wij kennen de kracht van onze eigen mensen en die van ons netwerk. Daardoor weten wij de juiste mensen en de juiste partijen aan elkaar te koppelen, met name op het gebied van circulariteit. Geen enkel vraagstuk, project, pand of locatie is in onze optiek ‘lastig’. Wij zien vooral de uitdaging.


De belangen van onze opdrachtgevers staan altijd voorop. Natuurlijk zijn wij volstrekt onafhankelijk en transparant en geven wij op ieder gewenst moment inzicht in ons doen en laten.

Maatschappelijk betrokken

Trots

Wij bouwen voor alle generaties en richten ons op binnenstedelijke leefomgevingen. HD is sterk maatschappelijk betrokken en biedt oplossingen voor thema’s als vergrijzing, woningnood en verduurzaming. Wij zijn betrouwbaar. Tekenen en rekenen gaan bij ons hand in hand, waardoor wij verrassen met creatieve oplossingen en haalbare projecten. Wij zijn trots op onze mensen. Deskundigheid, plezier en samenwerken zijn de basis van ons succes.

junior projectleider

Anh-Dao Nguyen

algemeen organisatie ondersteuner

Astrid van de Laar

senior projectleider

Eddie Naalden

architect

Esther Hijbeek

ontwikkelaar

Guido Goumans

directiesecretaresse

Jacqueline Baks

hoofd contract- en projectmanagement

Jacques Kneppers

Assistent ontwerper

Jorien Rijper

administratief medewerkster

Kelly Oldejans

ontwikkeling

Manouk Termaaten

ontwikkelaar

Marianne Noorland

HR-manager

Marleen van Oevelen

architect

Martijn Verhagen

financieel directeur

Peter van Oevelen

algemeen directeur

Robin Dijkgraaf

directeur ontwikkeling

Reinier Hartman

projectleider

René Langbroek

senior projectleider

Ron van Erven

marketing & conceptontwikkeling

Sophie Günther

projectmanager /bouwkostendeskundige

Tom Gennissen

HD Vastgoed

Heidi Timmermans-Dijkgraaf

HD Vastgoed

André Timmermans