Ontwerpen die ertoe doen

Sinds 1 juli 2019 vormt HD architecten een zelfstandig onderdeel binnen HD Groep. Als jong en dynamisch in-house architectenbureau draagt HD architecten bij aan de gemeenschappelijk visie van HD: samen impact maken voor mens en milieu.

Verrassend verantwoord

Als integraal onderdeel van HD Groep werken we intensief samen met onze ontwikkelaars en projectmanagers. Met alle disciplines onder één dak zijn de lijntjes tussen tekenaars en rekenaars kort. Dat vertaalt zich in verrassende en creatieve oplossingen die ook financieel verantwoord en haalbaar zijn.

Uniek en eigentijds

Met alle partijen in de keten werken we integraal aan duurzame en circulaire concepten voor wonen, welzijn en zorg. Daarnaast voeren we als zelfstandig bureau ook opdrachten uit voor externe partijen. Onze ontwerpen zijn uniek en eigentijds, maar altijd passend binnen hun omgeving.

Ontwerpen doe je samen

Een ontwerp behelst meer dan alleen de buitenkant van het gebouw. Het is pas goed als de uiteindelijke gebruiker zich er 100% thuis voelt. Daarom nemen we de tijd je écht te leren kennen. We gaan met elkaar in gesprek en kruipen in de huid van de gebruiker. Onder meer door een bezoek te brengen aan je huidige woning of werkplek. Zodat we snappen wat je beweegt, wat je verwachtingen zijn en hoe jij wilt wonen, werken en leven. Pas dán kruipen wij in de pen. 

Betrokken tot de laatste steen

De input die we in het voortraject verkregen hebben, zetten we om in schetsen en plattegronden. Samen met de ontwikkelaar, belegger, bouwer en/of gemeente geven we verder vorm aan het gebouw en begeleiden we onze ideeën, totdat ze letterlijk in steen verankerd zijn. Dát is impact maken. Op de wereld van vandaag en morgen.